Chelona, Breakthrough in jobs

Chelona is dé matchmaker tussen zorgprofessionals en zorginstellingen wereldwijd. Of je nu een zorgprofessional bent die droomt van een (inter)nationale carrière of een zorginstelling die op zoek is naar het juiste talent, wij staan voor je klaar. Bij Chelona gaat het niet zozeer om het vinden van kandidaten maar om het vinden van de perfecte match. Samen bouwen we aan duurzame relaties en zorgen we voor kwalitatieve plaatsingen die bijdragen aan hoogwaardige zorgverlening. Hierbij staat een persoonlijke aanpak centraal en dat trekken we door in alles wat we doen.

Altijd al gedroomd van een (inter)nationale carrière in de zorg?

Heb je als zorgprofessional altijd al gedroomd van een carrière in het buitenland maar weet je niet waar te beginnen? Of werk je liever in eigen land, maar had je graag hulp gehad bij het vinden van boeiende vacatures en passende zorginstellingen? Bij Chelona staan we klaar om je hierin te ondersteunen. Met ons uitgebreide wereldwijde netwerk en diepgaande kennis van de zorgsector begeleiden we jou stap voor stap richting de ideale match. We nemen de tijd om naar jouw behoeften en wensen te luisteren, zodat we jouw motivatie, talenten en drijfveren nauwkeurig kunnen afstemmen op de juiste vacature en zorginstelling.

Santa Martha Baai, Curaçao

Ontdek jouw ideale zorgbestemming: waar wil jij werken?

Chelona werkt nauw samen met diverse (inter)nationale zorginstellingen die wachten om jouw talent te verwelkomen. Of je nu droomt van een zonovergoten bestemming in de Caraïben, een dynamische carrière in Zwitserland of de kans om te werken in het hart van Europa, bij Chelona hebben we het netwerk en de expertise om jouw wensen te realiseren.

Op zoek naar gemotiveerde zorgprofessionals?

Als gespecialiseerd selectie- en headhuntkantoor begrijpt Chelona de uitdagingen van de zorgsector bij het aantrekken en werven van gekwalificeerd personeel. Met ons uitgebreide netwerk van zorgprofessionals en partners streven we naar duurzame relaties en kwalitatieve plaatsingen. Onze persoonlijke aanpak en grondige screening zorgen voor een ideale match op basis van vaardigheden, ervaring, persoonlijkheid en fit met de organisatiecultuur.

Zaakvoerder Xanthippe aan de telefoon

Referenties

Nathaley Vermeulen- SGR Group Curaçao 

Mijn ervaring met Chelona kan ik in de volgende woorden beschrijven: professioneel, communicatiefrijk, opvolgend en aandachtig.
Een professioneel bedrijf met een eigenaar die communicatiefrijk is, opvolgend in de gang van zaken en gaat aandachtig aan de slag voor de opdrachtgevers.

Pieterjan De Meyer- ok verpleegkundige 

Door Chelona ben ik op Curacao terecht gekomen.
Na een snel antwoord op mijn sollicitatie en wat verkennende gesprekken ging alles snel vooruit. Twee maanden later was ik aanvaard. Tijdens mijn eerste weken op het eiland kreeg ik van Xanthippe geregeld de vraag hoe alles verliep en of ze nog met iets kon helpen. Dit gaf me een goed gevoel, wetende dat zij er was indien ik met vragen, bedenkingen of opmerkingen zat. Zo is ze eens op bezoek gekomen naar Curacao, wat ik zeker apprecieerde. Dit gaf mij het gevoel om meer te zijn dan enkel een naam op papier. Ik heb verdere ambities om nog op andere plaatsen te gaan werken en hierin is ze ook enorm behulpzaam en helpt ze zoeken naar de juiste match.

Zin in een gesprek?

Had je graag meer informatie of wil je meteen samen aan de slag? Laat het ons weten via info@chelona.be of vul het contactformulier in. We kijken ernaar uit om van je te horen!