Working in France

Leven en werken als een God in Frankrijk

Ontdek de charme van werken als zorgprofessional in Frankrijk! Dit prachtige land met zijn betoverende landschappen, historische erfgoed en bruisende cultuur biedt een heerlijke omgeving om te gedijen, zowel privé als professioneel. Het land staat bekend om zijn toegewijde zorgteams en innovatieve benadering van medische zorg. Of je nu op zoek bent naar professionele groei, culturele verrijking of een betere werk-privébalans, Frankrijk heeft het allemaal. 

Werken als zorgprofessional in Frankrijk

Frankrijk staat bekend om zijn hoogwaardige zorgsysteem, geavanceerde medische technologieën en rijke traditie van medisch onderzoek en innovatie. Hier krijg je de kans om met moderne apparatuur te werken en de nieuwste behandelmethoden toe te passen. Het land biedt uitstekende opleidingsmogelijkheden en specialisatieprogramma’s die je kunnen helpen je carrière naar een hoger niveau te tillen. Naast professionele groei biedt Frankrijk ook een uitgebalanceerde levensstijl waarin werk en ontspanning in harmonie samengaan. Geniet van de heerlijke Franse keuken, ontdek de rijke Franse cultuur en verken de adembenemende landschappen.

Natuurlijk historisch museum Marseille

Waarom kiezen voor een carrière in Frankrijk?

Als zorgprofessional in Frankrijk profiteer je van heel wat voordelen:
 

 1. Uitstekende arbeidsvoorwaarden: in Frankrijk geniet je van gunstige arbeidsvoorwaarden, zoals een competitief salaris, betaalde vakanties, pensioenregeling en andere secundaire voordelen. Het land kent ook een goede balans tussen werk en privéleven, waardoor je voldoende kunt genieten van vrije tijd en persoonlijke ontwikkeling.

 2. Professionele ontwikkeling: Frankrijk biedt volop mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling. Je hebt toegang tot geavanceerde technologieën en kunt deelnemen aan onderzoek en innovatie op medisch gebied. Het land heeft ook gerenommeerde medische instellingen en academische ziekenhuizen die een stimulerende omgeving bieden om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

 3. Toegankelijkheid van gezondheidszorg: het Franse zorgstelsel wordt grotendeels gefinancierd door de overheid, waardoor gezondheidszorg toegankelijk is voor elke inwoner van Frankrijk. Zo kan jij je richten op de best mogelijke zorg zonder je zorgen te maken over de financiële situatie van patiënten.

 4. Hoogwaardige zorgverlening: Frankrijk staat bekend om zijn hoogwaardige gezondheidszorg. Als zorgprofessional kun je werken met geavanceerde medische apparatuur en behandelingen. Je hebt de mogelijkheid om bij te dragen aan baanbrekende medische ontwikkelingen en te werken in een omgeving waar kwaliteit en veiligheid voorop staan.

Frankrijk in een notendop

 • Aantal inwoners: ongeveer 67 miljoen
 • Gesproken talen: Frans 
 • Hoofdstad: Parijs
 • Geografie: gelegen in West-Europa, met diverse landschappen zoals bergen, kustlijnen en vruchtbare valleien
 • Munteenheid: Euro (€)
 • Aantal ziekenhuizen: meer dan 3000 ziekenhuizen
 • Cultuur: rijke en diverse cultuur met wereldberoemde kunst, gastronomie en literatuur
   
Skyline Parijs

Ontdek de onweerstaanbare charme van leven en werken in Frankrijk!

Frankrijk staat wereldwijd bekend om zijn unieke levensstijl en kwaliteit van leven. Geniet van de verfijnde Franse keuken, kunst en cultuur, en betoverende landschappen. Naast een rijk cultureel erfgoed biedt Frankrijk ook een uitstekende infrastructuur. Het transportsysteem is efficiënt, met een uitgebreid netwerk van snelwegen, hogesnelheidstreinen en betrouwbaar openbaar vervoer.

Wonen in Frankrijk is divers en aanpasbaar aan verschillende behoeften en budgetten. Of je nu een appartement in de stad, 

een charmant huis op het platteland of een villa aan de kust zoekt, er zijn tal van mogelijkheden. Het onderwijsniveau in Frankrijk is hoog, met gerenommeerde universiteiten en een breed scala aan scholen. Het zorgstelsel is uitgebreid en van hoge kwaliteit, waardoor je toegang hebt tot hoogwaardige medische zorg.

Kies voor Frankrijk en geniet van een aangename levensstijl, moderne voorzieningen en een goede balans tussen werk en privé. Een plek waar je kunt groeien, ontdekken en genieten van het beste dat Frankrijk te bieden heeft.

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Spreekt werken in Frankrijk jou wel aan? Bij Chelona begrijpen we de aantrekkingskracht van een internationale carrière en staan we klaar om je te begeleiden bij het realiseren van deze droom. Met onze diepgaande kennis van de arbeidsmarkt en expertise in het vinden van banen in de internationale zorgsector, kunnen we je hier stap voor stap in begeleiden.

Neem vandaag nog contact met ons op via info@chelona.be of vul het contactformulier in. We kijken ernaar uit om met je in gesprek te gaan!