Enkele klanten aan het woord

Anya Kusse

Flexibiliteit

Xanthippe heeft op enkele maanden tijd al verschillende kandidaten succesvol kunnen voorstellen bij ons bedrijf. Dankzij een uitgebreid intakegesprek hebben we een goed beeld kunnen vormen van wat een kandidaat nodig heeft qua capaciteiten én qua persoonlijkheid om binnen ons team te passen. We zijn een jong en snelgroeiend bedrijf dat nood heeft aan flexibiliteit en bij Xanthippe hoeven we nooit lang op een antwoord te wachten. In tegenstelling tot grotere selectiekantoren is er een heel persoonlijke aanpak, zowel naar ons toe als naar de kandidaten. Xanthippe weet wat we nodig hebben en zal het niet nalaten om proactief op zoek te gaan en een kandidaat voor te stellen wanneer iemand geschikt haar pad kruist. Binnenkort start er bij ons een nieuwe collega die ik dankzij Xanthippe heb leren kennen en dat zal zeker niet de laatste zijn!

Anya Kusse
Suleyman Aydogan

Win - win!

Wat Xanthippe onderscheid van haar concurrenten is dat ze actief op zoek gaat naar kandidaten na het publiceren van de vacature en ze gebruikt niet enkel een interne databank. Ze is op een no-nonsense en to the point manier heel betrokken bij de onderneming en je merkt dat ze kwaliteit belangrijk vindt. Wij hopen op een langdurige samenwerking met Chelona omdat ze echt waarde toevoegen aan ons bedrijf. Er worden geen kandidaten aan ons “verkocht”. Het succes van de samenwerking tussen alle betrokken partijen is bij Chelona ondergeschikt aan de selectiefee. De samenwerking is echt verfrissend t.o.v. mijn ervaringen met andere bureau’s.

Suleyman Aydogan

Enkele kandidaten over de samenwerking met Chelona

Inge Vandekerkhof

Afwisseling

Toen ik op zoek was naar een nieuwe job heeft Xanthippe van Chelona me super goed geholpen. Ze hechtte veel belang aan wat ik belangrijk vond in een nieuwe job en pushte me geen richting uit, wat ik enorm belangrijk vind. Tijdens de overgang van de ene job naar de andere heeft ze me fantastisch bijgestaan met mijn vragen en noden. Nu werk ik bij Forest waar ik precies heb gevonden wat ik zocht: voldoende afwisseling.

Inge Vandekerkhof
Jonasz Nunes

Professionaliteit

De aanpak van Xanthippe is professioneel, eerlijk en rechtuit. Uit ons eerste gesprek werd al snel duidelijk dat we iets voor elkaar konden betekenen. De functie die ze me voorstelde bij Websters zat me als gegoten!

Jonasz Nunes