Accounting

Interne Senior Accountant

Onze klant is een financieel advieskantoor voor Belgische KMO’s en internationale bedrijven met een zetel in België. Ze hebben 160 specialisten in 8 kantoren die elk als “trusted advisor” hun klant bijstaan in alle aspecten van de bedrijfsvoering. Tax, Legal, Accountancy, BTW… Een medewerker van onze klant geeft praktisch en bruikbaar advies waar de bedrijfsleider mee aan de slag kan.

Junior dossierbeheerder

Om het team van onze klant te versterken, zijn wij op zoek naar een junior dossierbeheerder. Wil jij deel uitmaken van ons jong en bruisend team, en samen KMO-bedrijven, grote ondernemingen, vzw's, starters en eenmanszaken adviseren? Dan ben jij de collega die hun team compleet maakt!

senior dossierbeheerder

Om het team van onze klant  te versterken, zijn wij op zoek naar een senior dossierbeheerder.  Wil jij deel uitmaken van een jong en bruisend team, en samen KMO-bedrijven, grote ondernemingen, vzw's, starters en eenmanszaken adviseren? Dan hebben wij DE job voor jou!

BOEKHOUDER-DOSSIERBEHEERDER

Een enthousiaste boekhouder ter versterking van het team in Stekene van onze klant.  Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor de registratie van de courante bedrijfsverrichtingen (aan- en verkoop, financiële verrichtingen), sta je onder meer in voor de BTW verplichtingen van de klanten/ondernemers en ben je in staat een jaarafsluiting uit te voeren.

Tax Accountant - Dossierbeheerder

Onze klant werkt elke dag aan de toekomst. Onberispelijke service, adequate adviezen en een loepzuiver zicht op de situatie van elke klant kenmerken dit kantoor. Ze zijn gespecialiseerd in accountancy, fiscaliteit en bedrijfsadvies. Op dit moment zijn ze opzoek naar zijn enthousiaste dossierbeheerders om het 11 koppig team te vervoegen, die mee willen helpen om het kantoor naar nieuwe hoogtes te tillen. Je wordt de vertrouwenspersoon van tal van ondernemingen, voornamelijk vennootschappen om deze te begeleiden in hun groei. Naast het voeren van de boekhouding geef je pro-actief fiscaal en bedrijfseconomisch advies.

JUNIOR – ACCOUNTANT

Heb je een eerste ervaring achter de rug, maar wil je je horizon verruimen of ben je een gedreven starter, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als junior-accountant wordt je begeleid door een mentor. Je treedt in zijn/haar voetsporen en leert, on the job, de knepen van het vak. Het voeren van de boekhouding, het opstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiftes, is een deel van de job. Maar nog belangrijker is deze gegevens te gebruiken als beleidsinstrument. Je leert pro-actief te denken voor elke klant. Door jouw professionele kennis en kunde zal je klanten helpen in hun groei. Je bent nauw verbonden met elke klant. Als je ambitieus bent, dan zullen we je alle mogelijkheden aanbieden, om spoedig uit te groeien tot een volwaardige dossierbeheerder en een titel te behalen.

Dossier-verantwoordelijke

Meer dan 20 jaar expertise en hooggekwalificeerde medewerkers maakt van onze klant een betrouwbare partner en een flexibel verlengstuk van een onderneming. Zij staan garant voor een persoonlijke aanpak en nemen de tijd om het bedrijf te leren kennen. Als groeipartner stellen ze alles instaat om de doelen van de onderneming te garanderen. Binnen hun boekhoudkantoor streven ze ernaar om de boekhouding van een onderneming verder te digitaliseren en optimaliseren. Voor de verder groei van hun bedrijf zijn ze nu opzoek naar een dossier-verantwoordelijke:

SENIOR ACCOUNTANT

Je beheert de volledige boekhoudkundige en fiscale afwerking van een gevarieerde portefeuille KMO-klantendossiers en werkt hiervoor nauw samen met jouw collega – adviseur. • Je geeft 1ste lijnadvies aan KMO-klanten via mail, telefoon en face to face. • Je bouwt lange termijn relaties op met je klanten o.a. door hen regelmatig te bezoeken (eventueel samen met een collega-adviseur). • Je maakt deel uit van een team gedreven accountancy medewerkers en – adviseurs. Samen zoeken en vinden jullie (pro)actief de beste oplossingen voor onze klanten. • Je verwerkt dossiers van A-Z en stemt hierover regelmatig af met jouw collega’s (accountancy medewerkers en – adviseurs).

ACCOUNTANCY DOSSIERBEHEERDER

Je staat in voor de volledige boekhoudkundige en eventuele fiscale afwerking van een portefeuille klantendossier onder begeleiding van een adviseur. Je geeft 1ste lijnadvies voor klanten tot klantenbezoeken onder begeleiding. Je maakt deel uit van een team van accountancy medewerkers en – adviseurs om samen (pro)actief steeds de beste oplossingen te verschaffen aan onze klanten. Je verwerkt niet zelf de dossiers van A-Z maar samen met een team accountancy medewerkers en – adviseurs.

ACCOUNTANCY DOSSIERBEHEERDER

• Je beheert de volledige boekhoudkundige en fiscale afwerking van een gevarieerde portefeuille KMO-klantendossiers en werkt hiervoor nauw samen met jouw collega – adviseur. • Je geeft 1ste lijnadvies aan KMO-klanten via mail, telefoon en face to face. • Je bouwt lange termijn relaties op met je klanten o.a. door hen regelmatig te bezoeken (eventueel samen met een collega-adviseur). • Je maakt deel uit van een team gedreven accountancy medewerkers en – adviseurs. Samen zoeken en vinden jullie (pro)actief de beste oplossingen voor onze klanten. • Je verwerkt dossiers van A-Z en stemt hierover regelmatig af met jouw collega’s (accountancy medewerkers en – adviseurs).
Abonneer op Accounting