Bouw

SENIOR PROJECTLEIDERS REGIO LIMBURG – ANTWERPEN OF OOST-WEST VLAANDEREN

Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van verschillende projecten van opstart tot oplevering Je wordt betrokken bij de prijsbespreking en eens besteld, neem je het project in handen. Je staat in voor het projectbeheer van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie. Samen met je vaste projectvoorbereider zorg je voor een stipte planning, een correct rendement en een superieure kwaliteit. Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn.

Bouwkundig Tekenaar

Als bouwkundig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de plannen van fundering, structuur, dak- en wandbekleding met inbegrip van de verschillende stuktekeningen van kolommen, balken, dak- & wandelementen die noodzakelijk zijn voor de productie van deze elementen. Je werkt hiervoor nauw samen met de stabiliteitsingenieurs en andere tekenaars.

Junior & Senior Projectleider

Je hebt de leiding over diverse werven, gaande van interne werkvoorbereidingen tot alle noodzakelijke opvolging op de werf. Je zorgt voor een vlotte coördinatie met bouwheer en architect, en vertegenwoordigt ons bedrijf op de werfvergaderingen. Je zorgt voor een degelijke begeleiding van de ploegbazen en coördineert de verschillende onderaannemers. Je maakt een werfplanning op, rekening houdend met de gemaakte contractuele afspraken, en zorgt ervoor dat die gerespecteerd wordt. Je roept de diverse materialen en onderaannemers tijdig af. Je zorgt ervoor dat het gewenste kwaliteitsniveau wordt gehaald en de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Je bewaakt de rendementen, beperkt de faalkosten en blijft op die manier binnen het vooropgestelde werfbudget.

Werfleider Oost- en West Vlaanderen

Als werfleider ben je de schakel tussen de mensen op de werf en de projectleider. Je verzorgt de korte termijn planning (inplannen arbeiders en onderaannemers, bestellen materiaal en materieel,...) en volgt deze nauwgezet op. Je voert mee financiële controles uit. Aan jouw om de kwaliteit van de uitgevoerde werken te controleren en je rapporteert hierover aan de projectleider. Je stuurt nauwgezet onze arbeiders en onderaannemers aan zodat zij efficiënt ingezet worden. Je werkt mee aan het project gedurende het hele bouwproces.

Junior Projectleider Oost-en West Vlaanderen

Als junior projectleider leid je mee de projecten in uitvoering in goede banen. Na een uitgebreide inwerkperiode waarbij je grondige ondersteuning krijgt van een projectleider krijg je stelselmatig meer eigen verantwoordelijkheden. Je werkt mee aan projecten vanaf aanbestedingsfase t.e.m. definitieve oplevering. Tijdens de aanbestedingsfase analyseer je mee de plannen en bestekken op hun technische haalbaarheid en bekijkt mogelijke variante uitvoeringstechnieken met als doel te komen tot een technisch en commercieel interessante offerte. Wanneer een project vervolgens in uitvoering gaat, help je mee met het opstellen en beheren van een efficiënte werfplanning, alsook met het beheren van de budgetten en aankopen. Je wordt mee betrokken in de onderhandelingen met de bouwheer, ontwerpers en onderaannemers met het oog op een kwalitatieve lange termijn relatie. Je respecteert in jouw werk steeds de verschillende eisen inzake veiligheid en kwaliteit.

Ervaren Projectleider Oost- en West Vlaanderen

FUNCTIE Als projectleider ben je de drijvende kracht die in samenwerking met de andere leden van het bouwteam het bouwproject in goede banen leidt. Je werkt mee aan projecten vanaf aanbestedingsfase t.e.m. definitieve oplevering. Tijdens de aanbestedingsfase analyseer je de plannen en bestekken op hun technische haalbaarheid en bekijkt mogelijke variante uitvoeringstechnieken met als doel te komen tot een technisch en commercieel interessante offerte. Wanneer een project vervolgens in uitvoering gaat, ben je verantwoordelijke voor het opstellen en beheren van een efficiënte werfplanning, alsook voor het beheren van de budgetten en aankopen. Je voert eveneens onderhandelingen met de bouwheer, ontwerpers en onderaannemers met het oog op een kwalitatieve lange termijn relatie. Je respecteert in jouw werk steeds de verschillende eisen inzake veiligheid en kwaliteit.

Werkvoorbereider

FUNCTIE Als startend professional op de werf bieden wij je de mogelijkheid om te werken als werkvoorbereider. Een functie die je volop kansen geeft om te groeien naar een job als volwaardig projectleider of werfleider. In deze functie sta je in voor de voorbereiding en opvolging van de werkzaamheden op onze werven. Belangrijk om weten is dat je zowel deeltaken van een werfleider als van een projectleider krijgt toegewezen. Hierdoor heb je de unieke kans o

SENIOR PROJECTLEIDERS

Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van verschillende projecten van opstart tot oplevering Je wordt betrokken bij de prijsbespreking en eens besteld, neem je het project in handen. Je staat in voor het projectbeheer van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie. Samen met je vaste projectvoorbereider zorg je voor een stipte planning, een correct rendement en een superieure kwaliteit. Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn. Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de werfleider, de montageploegen, de architect, de klant, onderaannemers en de leveranciers. Je volgt de vorderingen ter plaatse continu op. Je werkt in de regio Antwerpen-Limburg-Brabant of Oost en West Vlaanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de COO.
Abonneer op Bouw