Vlaanderen

Werkvoorbereider

FUNCTIE Als startend professional op de werf bieden wij je de mogelijkheid om te werken als werkvoorbereider. Een functie die je volop kansen geeft om te groeien naar een job als volwaardig projectleider of werfleider. In deze functie sta je in voor de voorbereiding en opvolging van de werkzaamheden op onze werven. Belangrijk om weten is dat je zowel deeltaken van een werfleider als van een projectleider krijgt toegewezen. Hierdoor heb je de unieke kans o

Bedrijfsrevisor

Jouw opdracht bestaat uit het voeren van controles op de jaarrekeningen van ondernemingen, het uitvoeren van financiële en operationele audits en het opstellen van rapporten m.b.t. speciale bedrijfsrevisorale opdrachten. Als senior auditor of bedrijfsrevisor ben je in staat om zelfstandig een auditdossier te verwerken alsook de leiding te nemen van een auditteam.

Accountant met IAB-titel

Je draagt de verantwoordelijkheid over een aantal cliëntendossiers binnen het eigen vakgebied en beheert deze op een autonome manier van A tot Z. Waar je bepaalde deeltaken in grotere dossiers voor eigen rekening neemt, weet je de meer eenvoudige taken efficiënt te delegeren en nauwgezet op te volgen. Tevens bereid je de jaarrekening van jouw cliënten voor en werk je deze, inclusief alle fiscale implicaties, af. Afhankelijk van het type dossier sta je zelf in voor de bespreking van de jaarrekening of vergezel je hierbij de relatiebeheerder. Door mee te denken, te anticiperen en een ruime interesse te tonen voor de cliënt achter de dossiers, weet je een vertrouwensrelatie op te bouwen met je cliënteel. Daarnaast weet je nieuwe medewerkers in het team succesvol te coachen en te integreren.
Abonneer op Vlaanderen