HR

Payroll Officer

Wat doet onze klant:  SOCIAAL SECRETARIAAT: We nemen alle personeels- en loonadministratie over van KMO’s en kiezen voor een persoonlijke en flexibele aanpak. VERZEKERINGEN: Als makelaar zorgen we voor verzekeringen op maat van het gezinsleven en bedrijfs- activiteiten. HR & CONSULTING: Personeelsbeheer tot in de punt- jes onder controle, zowel op gebied van rekrutering, opleiding,evaluatie, interne audits & payroll. FINANCE: Als AXA bankagentschap geven wij advies inzake leningen, kre- dieten, beleggingen, vermogensopbouw, schenkingen & fiscaliteit.

Payroll officer

Onze klant is een sociaal secretariaat dat een constante groei kent. Om deze groei op te vangen zijn ze op zoek naar een payroll beheerder. Je bent verantwoordelijk voor de loonverwerking en volledige loonadministratie van de toegewezen klanten. Je geeft advies inzake arbeidsrecht, je bereidt de loonverwerking voor en verzorgt de volledige adminstratie. Je hebt regelmatig contact met de klanten. Ervaring en goede kennis van sociaal recht zijn een must.

Payroll consultant

WAT DOET ONZE KLANT

  • SOCIAAL SECRETARIAAT

Zij nemen alle personeels- en loonadministratie over van KMO’s en kiezen voor een persoonlijke en flexibele aanpak.

  • VERZEKERINGEN

Als makelaar zorgen ze voor verzekeringen op maat van het gezinsleven en bedrijfs- activiteiten.

  • HR & CONSULTING

Personeelsbeheer tot in de puntjes onder controle, zowel op gebied van rekrutering, opleiding, evaluatie, interne audits & payroll.

Payroll Consulent

Als payroll consulent krijgt u een portefeuille klanten toegewezen. U staat in voor de loonadministratie en u bent hét aanspreekpunt voor deze klanten. Degelijk eerstelijns juridisch advies aan en ondersteuning van de klant zorgen ervoor dat u een goede klantenrelatie uitbouwt. Interpretatie en toepassen van sociale wetgeving staat centraal in deze functie.
Abonneer op HR