Over ons

Chelona, Grieks voor “schildpad”, symboliseert de bedrijfsfilosofie achter onze diensten. Een schildpad ziet meer van de weg dan een haas, zegt het gezegde. Bij Chelona zoeken we niet enkel naar medewerkers, we zoeken naar partners. Kandidaten die als individu echt passen in het bedrijf waar ze terecht komen, en bedrijven die “klikken” met de persoonlijkheid en passies van onze kandidaten.

We streven ernaar om de beste match tot stand te brengen tussen de partijen die met ons in zee gaan. En daar nemen we de tijd voor die nodig is. De kwaliteit van de match is voor ons belangrijker dan de snelheid waarmee ze tot stand komt.

We kijken er steeds opnieuw naar uit om kandidaten te ontmoeten, naar hun verhalen te luisteren, bedrijven te bezoeken, ons te verdiepen in hun bedrijfscultuur, om vervolgens op zoek te gaan naar de ideale mix van talenten, persoonlijkheden en skills.

Een HR bureau met een echte passie voor mensen, klinkt dat als muziek in de oren? Neem dan vrijblijven contact met ons op voor een gesprek bij een tas koffie, en wie weet ... een fijne klik!

Xanthippe Verbist

Xanthippe Verbist

zaakvoerder

Xanthippe (°1991) is afgestudeerd als bachelor in de toegepaste arbeids- & organisatiepsychologie aan de Thomas More hogeschool in Antwerpen. Al tijdens haar studie had ze een sterke interesse voor het brede HR luik en volgde ze ook vakken zoals arbeidsrecht, bedrijfsbeheer,… Echter waren het vooral haar sterke gesprekstechnieken en observatievermogen die opvielen. Hierdoor heeft Xanthippe dan ook gekozen om haar te specialiseren in recruitment. Tijdens haar studie deed ze reeds verschillende studentenjobs op selectiekantoren. Na haar afstuderen is Xanthippe aan de slag gegaan op HR-afdelingen met vooral de focus op de Soft HR, waar dat ze vandaag de dag nog steeds in werkt en ook de voorkeur aan geeft. In maart 2017 heeft ze besloten om volwaardig voor Chelona te gaan en is ze 100% zelfstandige geworden. Vandaag neemt zij de dagdagelijkse leiding van Chelona op haar.