Consultant Payroll & HR

Laten we onze klant kort even voorstellen

Heb je je ooit al afgevraagd hoe de overheid erin slaagt zo veel gegevens en vragen van burgers te beheren? Daar speelt onze klant een grote rol! Zij ontwerpen namelijk allerlei applicaties die gebruikt worden door onder meer gemeentes, steden, provincies, OCMW’s en gelijkaardige organisaties. Of je nu een nieuwe identiteitskaart gaat aanvragen of als gewetensvolle burger je stem uitbrengt in het stemhokje, grote kans dat hiervoor hun software gebruikt wordt! Ook de ambtenaren zelf zijn blij met hun diensten, want onze klant zorgt ervoor dat hun lonen tijdig op hun rekening staan.

Wil je graag je stempel drukken op de digitale efficiëntie van jouw eigen overheid, lees dan zeker even verder. 

 

Hoe ziet jouw dag als Consultant eruit?

 • Een nieuwe functie betekent natuurlijk nieuwe kennis opdoen! Je krijgt eerst een grondige inwerkperiode – met jouw achtergrondkennis van Payroll en HR-processen ben je in no time klaargestoomd om onze klanten te ondersteunen!
 • Ondertussen ken je onze HR-software vanbinnen en vanbuiten en breng je deze kennis ook enthousiast over naar onze klanten. Mogelijks start je dag dan ook met het geven van een opleiding.
 • Je krijgt een telefoontje van een klant: je hulp bij het oplossen van hun HR- problemen en vragen is gewenst. Zowel telefonisch als op locatie begeleid je onze gebruikers en geef je gericht advies.
 • Een nieuwe klant? Super! Jij coördineert de opstart van deze klant en zorgt voor de best mogelijke dienstverlening.
 • Je werkt ondertussen nauw samen met het team om vragen van klanten te vertalen naar breed inzetbare oplossingen. Jouw HR-inzichten zijn hier een grote meerwaarde.
 • Tenslotte promoot je bij jouw klanten actief onze producten en zet je je mee in voor de groei van ons bedrijf!

PROFIEL

Welke kwaliteiten heb je best al in huis?

 • Onze consultants moeten zelfstandig kunnen functioneren. Een stevige voorkennis van Payroll en/of HRM is dan ook heel belangrijk!
 • Je denkt en werkt op Bachelor- of Masterniveau.
 • Je communiceert vlot in het Nederlands en beheerst de taal dan ook perfect.
 • Klantgerichtheid is jouw middle name! Je denkt mee met de klant, gaat geen uitdaging uit de weg en zorgt voor een meerwaarde.

Welke kwaliteiten helpen wij je verder ontwikkelen?

Als je dit al kent, geweldig! Indien niet, geen zorgen: wij geven je de kans om on the job bij te leren.

 • Heb je al ervaring binnen de openbare sector? Dan is dat alvast een grote troef!
 • Heb je deze ervaring nog niet, dan bezorgen wij je alle nodige kennis m.b.t. HR en Payroll binnen de unieke wereld van de overheid.
 • Jouw consulting vaardigheden krijgen ongetwijfeld een stevige boost! We ondersteunen je om het maximum uit jouw talent te halen.

AANBOD

Waarom werken bij onze klant?

Onze klant is een fusie van twee gevestigde waarden binnen ons domein. Als marktleider zijn ze constant aan het groeien met een strategische toekomstvisie in het achterhoofd.

Hun open cultuur en vlakke hiërarchie worden erg gewaardeerd door hun medewerkers. Je krijgt tevens tal van mogelijkheden tot ontwikkeling en kan je je kennis en vaardigheden permanent bijschaven.

Bovendien zijn beide sites zeer vlot bereikbaar!

En geef toe, wie wil er nu geen kijkje nemen achter de schermen van het grootste bedrijf van het land: de overheid?

Regio
Functiegroep
Ervaring
2 - 5 jaar

Solliciteer nu

Maak een account aan of meld je aan om te solliciteren.