Senior Consultant Zorg & Welzijn

Laten we onze klant kort even voorstellen.

Heb je je ooit al afgevraagd hoe de overheid erin slaagt zo veel gegevens en vragen van burgers te beheren? Daar speelt onze klant een grote rol!

zij ontwerpen namelijk allerlei applicaties die gebruikt worden door onder meer gemeentes, steden, provincies, OCMW’s en gelijkaardige organisaties. Of je nu een nieuwe identiteitskaart gaat aanvragen of als gewetensvolle burger je stem uitbrengt in het stemhokje, grote kans dat hiervoor hun software gebruikt wordt! Ook de ambtenaren zelf zijn blij met hun diensten, want zij zorgen ervoor dat hun lonen tijdig op hun rekening staan.

Wil je graag je stempel drukken op de digitale efficiëntie van jouw eigen overheid, lees dan zeker even verder.

Als Consultant ben jij de dagelijkse steun en toeverlaat van de eind klanten!

Hoe ziet jouw dag als Consultant eruit?

  • Jouw team ontwerpt toepassingen specifiek voor de lokale overheidssector, meer bepaald het domein Zorg & Welzijn (Sociale Zaken).  Als Consultant heb jij een heel gevarieerde rol in deze context.
  • 's Ochtends neem je een koffietje en zorg je dat je fris en klaar bent voor alle vragen die onze klanten op jou kunnen afvuren. Vandaag ga je namelijk op locatie bij de gemeente om ter plaatse raad en ondersteuning te bieden. Je bouwt hiervoor verder op de best practices die je reeds bekend zijn.
  • Waar mogelijk stel je alternatieve werkwijzen voor die het werk van de klant kunnen vereenvoudigen of de kans op fouten kunnen verkleinen. Daartoe kijk je ook uit naar opportuniteiten met andere diensten en pakketten, partners en zelfs concurrenten. Alles om de dienstverlening te verbeteren en de taak van de gebruikers te verlichten!
  • Je klant-projecten zijn een dagelijkse bezigheid voor jou. Je behoudt het overzicht over nieuwe gemeentes die aansluiten, bestaande klanten die overstappen naar een nieuwe versie of ander product, en de algemene hulpvragen.  
  • Jouw suggesties en opmerkingen gebaseerd op jouw dagelijkse klantencontact worden ingezet om onze producten verder te optimaliseren!

PROFIEL

Welke kwaliteiten heb je best al in huis?

  • Jouw ruime ervaring binnen een OCMW of een gelijkaardige omgeving heeft jou een stevige rugzak aan kennis van zaken meegegeven. Daardoor heb je een goed beeld van de noden en taken die voorkomen binnen het domein van Zorg & Welzijn, zoals bv. de rol van de maatschappelijk assistent, financieel expert of diensthoofd.
  • Deze functie omhelst veel klantencontact, zowel telefonisch als persoonlijk. Je bent dan ook best erg klantgericht en communicatief. Je werkt vlot samen met zowel leidinggevende als operationele profielen en past jouw communicatiestijl aan.
  • Je zoekt ook graag creatief en innovatief naar oplossingen en denkt mee met de klant. Je hebt daarbij aandacht voor de optimalisatie en automatisatie van processen.
  • Je hebt affiniteit met projectmanagement en planning, kan mensen enthousiasmeren en taken delegeren en aansturen.
  • Onze teams zijn een bonte bende: bij Cipal Schaubroeck kan je jezelf zijn. Wie je ook bent, je hebt wél de juiste motivatie, durf en goesting nodig om je volledig te smijten in je droomjob!

AANBOD

Waarom werken bij onze klant? 

Onze klant is een fusie van twee gevestigde waarden binnen ons domein. Als marktleider zijn ze constant aan het groeien met een strategische toekomstvisie in het achterhoofd.

Hun open cultuur en vlakke hiërarchie worden erg gewaardeerd door hun medewerkers. Je krijgt  tevens tal van mogelijkheden tot ontwikkeling en kan je je kennis en vaardigheden permanent bijschaven.

Bovendien zijn beide sites zeer vlot bereikbaar!

En geef toe, wie wil er nu geen kijkje nemen achter de schermen van het grootste bedrijf van het land: de overheid?

Regio
Functiegroep
Ervaring
2 - 5 jaar

Solliciteer nu

Maak een account aan of meld je aan om te solliciteren.