Payroll Consulent

Laten we onze klant kort even voorstellen.

Heb je je ooit al afgevraagd hoe de overheid erin slaagt zo veel gegevens en vragen van burgers te beheren? Daar speelt onze klant een grote rol!

Zij ontwerpen namelijk allerlei applicaties die gebruikt worden door onder meer gemeentes, steden, provincies, OCMW’s en gelijkaardige organisaties. Of je nu een nieuwe identiteitskaart gaat aanvragen of als gewetensvolle burger je stem uitbrengt in het stemhokje, grote kans dat hiervoor onze software gebruikt wordt! Ook de ambtenaren zelf zijn blij met hun diensten, want hun afdeling Payroll & HR zorgt ervoor dat hun lonen tijdig op hun rekening staan.

Wil je graag je stempel drukken op de digitale efficiëntie van jouw eigen overheid, lees dan zeker even verder.

Als Payroll Consulent gebruik je de bedrijfseigen software om een tijdige en correcte loonverwerking te garanderen aan Vlaamse ambtenaren.

Hoe ziet jouw dag als Payroll Consulent eruit?

 • 's Ochtends neem je je plaats in bij jouw eigen team, de eerste mensen waar jij op kan rekenen bij vragen.
 • Doorheen het jaar neem je verschillende taken op. Misschien start je de dag met het verwerken van nieuwe gegevens die een klant je bezorgt. Of je vliegt in de jaartaken, zoals het vakantiegeld, de eindejaarspremie en dergelijke meer. Hoe dan ook is er altijd wel iets te doen in de Payroll afdeling!
 • Een klant belt met een vraag over bijvoorbeeld opzegtermijnen, ontslag of vakantieregelingen. Met de kennis die je als Payroll Consulent vergaard hebt, doe je je best om een correct antwoord te formuleren.
 • Oeps. De volgende klant die belt, heeft een vraag die net iets verder gaat dan jouw kennis van de sociale wetgeving. Geen probleem, daarvoor kan je terugvallen op ons team van juristen!
 • Jij bent het "single point of contact" voor jouw klantenportefeuille, dus je doet je uiterste best om een goede klantenrelatie op te bouwen. Is er een foutje geslopen in een eerdere verwerking? Dan zoek jij samen met de klant naar een oplossing.
 • Je kan de dag afsluiten met een voldaan gevoel: weer zo veel dossiers afgehandeld!

PROFIEL

Welke kwaliteiten heb je best al in huis?

 • Je hebt reeds kennis van en vooral een passie voor sociale wetgeving. Idealiter heb je deze al opgebouwd of ingezet in een eerdere ervaring binnen loonverwerking.
 • Je kent de basis van Office Toepassingen, voornamelijk dan Excel en Word.
 • Lonen zijn "serious business", dus je kan nauwkeurig en georganiseerd werken om een correct resultaat te bereiken!
 • De teams van onze klant zijn een bonte bende: bij hun kan je jezelf zijn. Wie je ook bent, je hebt wél de juiste motivatie, durf en goesting nodig om je volledig te smijten in je droomjob!
 • Je persoonlijkheid, kennis en drive zijn voor hun  belangrijker dan je diploma. Ben je een gepassioneerd Payroller die uit eigen interesse veel domeinkennis vergaarde, laat je dan zeker niet weerhouden!

Welke vaardigheden helpen zij je verder ontwikkelen?

Als je dit al in huis hebt, geweldig! Indien niet, geen zorgen: wij geven je de kans om on the job bij te leren.

 • Een diepgaande sociaaljuridische domeinkennis
 • Klantgerichte consultingvaardigheden
 • Kennis / ervaring m.b.t. HR en Payroll binnen de unieke wereld van de overheid

AANBOD

Waarom werken bij onze klant?

Onze klant is een fusie van twee gevestigde waarden binnen ons domein. Als marktleider zijn ze constant aan het groeien met een strategische toekomstvisie in het achterhoofd.

Hun open cultuur en vlakke hiërarchie worden erg gewaardeerd door hun medewerkers. Je krijgt tevens tal van mogelijkheden tot ontwikkeling en kan je je kennis en vaardigheden permanent bijschaven.

Bovendien zijn beide sites zeer vlot bereikbaar!

En geef toe, wie wil er nu geen kijkje nemen achter de schermen van het grootste bedrijf van het land: de overheid?

Regio
Functiegroep
Ervaring
2 - 5 jaar

Solliciteer nu

Maak een account aan of meld je aan om te solliciteren.