PAYROLL MEDEWERKER

Ben je op zoek naar een klantgerichte functie in een stabiele werkomgeving? Heb je interesse in loonverwerking en ben je nauwkeurig? 

 

Wat is een Payroll Medewerker?

Een Payroll Medewerker begeleidt, adviseert en ontzorgt klanten. Onze klanten vertrouwen op jou en je bouwt een duurzame relatie met hen op. Het doel van een Payroll Medewerker is een happy klant.

Wat doet een Payroll Medewerker?

Geen elke dag is dezelfde. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor de payroll van jouw klanten. Je bereidt de loonverwerking voor en controleert deze, maar ondersteunt ook aangesloten bedrijven met vragen hierover.

Daarnaast begeleid je klanten bij vragen over personeelszaken. Zo hebben arbeidsovereenkomsten, opzegtermijnen, klein verlet - na verloop van tijd - geen geheimen meer voor je.

 

Wat kan onze klant je bieden?

Onze klant biedt je een marktcompetitief loon, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijd- en ecocheques en een interessante groepsverzekering.

Naast je wettelijke vakantie heb je recht op 12 ADV-dagen per jaar, aangezien ze 40u per week werken. Hun kantoor is gelegen in hartje Antwerpen, vlakbij de Groenplaats. Een deeltijds arbeidsrooster is bespreekbaar.

 

Wat zorgt voor een match tussen jou en ons?

Je kijkt kritisch naar cijfers en gegevens en je bent scherp voor jezelf. Je hebt affiniteit met softwarepakketten en Excel, al hoef je niet meteen een techneut te zijn.

Het team van onze klant bestaat uit 17 vaste werknemers, gekenmerkt door collegialiteit en rechttoe-rechtaan-communicatie. De klanten zijn voornamelijk bedrijven uit de bouwsector.

Regio
Functiegroep
Ervaring
< 2 jaar

Solliciteer nu

Maak een account aan of meld je aan om te solliciteren.