Customer Care Specialist

Als Customer Care Specialist ben JIJ hét visitekaartje van onze klant. Of je dat nu doet via de chat, telefoon of mail: met jouw indrukwekkende service maak je van iedere klant een echte ambassadeur!

Klanttevredenheid en First Contact Fix zijn de belangrijkste KPI’s. Onze klant niet met een standaard product, waardoor klantvragen en problemen enorm gevarieerd zijn. Ze werken zonder scripts. Hierdoor krijg jij veel vrijheid om naar jouw inzicht de klant op een passende manier te helpen! Hoe ziet je dag eruit?

Om 9 uur krijg je je eerste telefoon nadat je net een nespresso of thee hebt gezet om de dag goed te beginnen. De klant wilt hulp bij het plaatsen van een bestelling. Daarvoor is hij bij jou aan het juiste adres en je helpt de klant met plezier verder.

Gelukkig heb je je koffie gehad ’s morgens want het belooft een drukke dag te worden. De volgende klant vraagt zich af waar haar bestelling blijft, ze had het pakket al verwacht. Je belt meteen naar onze logistieke partner om navraag te doen. Blijkbaar staat de order nog op een depot. Samen met de klant bekijk je wat de mogelijkheden zijn. Blijkbaar heeft de klant de bestelling echt wel vandaag nodig. Onze klant zal er alles aan doen om de klant goed te ondersteunen en verder te helpen, dus je zet een expres koerier in om het pakket op te halen en bij de klant nog dezelfde dag te leveren.

Later op de dag komt er een chataanvraag binnen van dezelfde klant. Ze wenst je te bedanken voor de goede service en is blij dat de bestelling nog op tijd bij haar is geraakt. Hier haal je voldoening uit, dus ben je klaar om de volgende klant blij te maken, want hier doe je het uiteindelijk voor.

Het team

Het team in Antwerpen bestaat uit 16 enthousiaste, hoogst gemotiveerde collega’s. Zij servicen zonder scripts onze klanten met de meest uiteenlopende vragen. Samen doen we er alles aan om de ultieme klantervaring te bieden!

Jij bent:

 • Mega enthousiast en je staat te popelen om klanten een 10+ ervaring te geven! Ervaring op een klantenservice afdeling is niet noodzakelijk, maar is een pré;

 • Blij met de vrijheid die je krijgt om problemen op jouw manier met klanten op te lossen;

 •  Een vlotte babbelaar en goed in zowel Nederlands als Frans;

 • Tot slot een open, sociaal persoon die graag in een team werkt en het ook leuk vindt om af en toe een game te spelen op bijv. onze Playstation 4. 

 

AANBOD:

 • De vrijheid om de klant op jouw manier te helpen; 
 • Samenwerken in een hecht, enthousiast en ambitieus team: we lachen met elkaar en willen samen de beste customer service worden in België;
 • Een marktconform salaris, maaltijdcheques, 13e maand en een 38u werkweek met 24 vakantiedagen!

De huidige Covid-19 situatie brengt heel wat teweeg, maar wanneer iedereen terug naar kantoor kan, krijg je daarbovenop: 

 • Toffe gamezone met Playstation 4, Nintendo Switch en tafeltennistafel; 

 • Leuke teamuitjes: zoals een airzone, een stevig feestje, samen het WK kijken of gezellig samen op café;

 • Fantastische koffiemachine op kantoor;

 • Elke week gratis soep, vers fruit en regelmatig een lekkere lunch.

Regio
Functiegroep
Ervaring
< 2 jaar

Solliciteer nu

Maak een account aan of meld je aan om te solliciteren.