PRODUCTIEBEHEERDER VERZEKERINGEN

WAT DOET ONZE KLANT?

Onze klant is al meer dan 70 jaar uw betrouwbare partner voor al jouw financiële vragen. Van advies tot optimalisatie: met meer dan 50 gedreven medewerkers verspreid over meerdere kantoren staan ze klaar voor al hun klanten. Hun verzekeringsteam van ruim 10 specialisten begint elke dag met fris enthousiasme. Eén voor één specialisten in hun vak die hun klanten bijstaan met advies op maat. Ze zijn als een duizendpoot die alles in huis heeft om een bedrijf vlot te laten draaien en groeien. Als sociaal secretariaat en specialist in personeelszaken, verzekeringen en financiën kunnen ze hun klanten een totaalpakket van diensten aanbieden.

JOUW FUNCTIE ALS PRODUCTIEBEHEERDER VERZEKERINGEN

Als Productiebeheerder Verzekeringen heb je een uitgebreid en gevarieerd takenpakket. Je zorgt niet alleen voor een correcte opmaak van offertes en polissen, maar volgt deze ook verder op in samenspraak met zowel de klanten (particulieren en ondernemingen) als jouw commerciële collega’s. Voor complexe risico’s onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Dankzij jouw expertise weet je niet alleen gepaste oplossingen te vinden volgens de noden van de klant, maar kan je hen ook helder te woord staan en een echte vertrouwenspersoon worden. Jouw passie voor je job als Adviseur Verzekeringen, in combinatie met jouw kunde, zorgt ervoor dat je steeds exacte, snelle en efficiënte dienstverlening kan garanderen.

WIE BEN JIJ?

  • Onze ideale Adviseur Verzekeringen bezit een bachelordiploma in verzekeringen en/of een eerste relevante werkervaring.

  • Communicatie en klantgerichtheid zijn slechts enkele van jouw troeven, want je zoekt bovendien ook steeds naar de beste oplossing en denkt mee met de klant.

  • Enerzijds kan je zelfstandig werken, anderzi- jds ben je een echte teamspeler

  • Je bent een bezige bij én staat ervoor open om permanent bij te leren.

ONS AANBOD

  • Je komt terecht in een echt familiekantoor dat steeds verder groeit.

  • Een gloednieuw gebouw is jouw werkplek, met o.a. een fitnessruimte.

  • We geven je heel wat kansen om jezelf voll- edig te ontwikkelen.

  • Je kan rekenen op een brutoloon op basis van kennis en ervaring, aangevuld met een zeer uitgebreid pakket aan extralegale voordelen (GSM, laptop, maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzeketing, bonussysteem en na minstens 6 maand mogelijkheid tot bedrijfswagen).

Functiegroep
Ervaring
2 - 5 jaar

Solliciteer nu

Maak een account aan of meld je aan om te solliciteren.